De Wellness Behandeling

Volledige aandacht voor jou en jouw huid. Dat is de basis voor een schoonheidsbehandeling in mijn salon. In een ontspannen sfeer verzorg ik jouw huid met producten op basis van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. Producten die zeer geschikt zijn voor de gevoelige of allergische huid. Aromatherapie werkt door op je gemoedsrust en zorgt daarbij voor nog meer weldaad en ontspanning.

De Wellness behandeling begint met een warm voetbad gevolgd door een korte voetmassage, waarmee je kennis maakt met voetreflextherapie. Dit om beter te kunnen ontspannen en de afvalstoffen los te laten. Zowel fysiek als mentaal. De handen worden gemasseerd met een verzorgende crème en ingepakt, zodat deze er weer mooi uitzien na afloop. Dan volgt de reiniging en dieptereiniging. Epileren en harsen desgewenst.

Gedurende de Wellness behandeling werk ik niet met geavanceerde apparatuur, maar uitsluitend met mijn handen. Bij couperose of rosacea is deze zeer geschikt omdat het een zachte behandeling is.

De gezichtsmassage is een moment van puur genieten met ‘Healing Sounds’ op de achtergrond. Door middel van Siatsu drukpunt massage worden de reflexpunten in het gezicht behandeld. De oren, nek en hoofdhuid behoren bij deze massage.

Zo wordt de juiste energie en ontspanning op je overgebracht en voel jij je als herboren.

Als afsluiting een kopje kruidenthee met een stukje chocola. Tevens een (voedings)advies op maat voor de dagelijkse huidverzorging. Daarnaast kan ik een verzorgende crème “op maat” voor je samenstellen, zodat je zeker weet dat je een product hebt dat bij je past.

Voor huid verbetering kun je kiezen voor Micro Needling, Bio Peeling of Bindweefsel massage.