Face Mapping

Bij Wellness studio Magda Klerk gaat huidverzorging verder dan alleen het gezicht . Alles word benaderd  vanuit een holistische visie.

De plaats van oneffenheden of rimpels in het gezicht, corresponderen met bepaalde organen in het lichaam.  Door middel van Face Mapping (Dit is een soort reflexzone therapie)  kan worden bepaald welke organen er extra aandacht nodig hebben.

Aan de hand daarvan kan ik advies geven op het gebied van Voedingstherapie of Orthomoleculaire suppletie,  zodat de huid van binnen uit optimaal van binnenuit word gevoed.

Tijdens de  gezichtsmassage worden de  reflexpunten in oren en de nek gemasseerd.  In het gezicht worden de reflexpunten gemasseerd  d.m.v. een siatsu drukpuntmassage.

Bij iedere behandeling word een voetmassage toegepast. Zo maak je kennis met een stukje Voetreflextherapie. Ik kan dan voelen en zien of er organen extra zorg nodig hebben. De structuur van de nagels zeggen ook veel over het functioneren van het lichaam.

De producten die worden gebruikt worden zijn geheel op natuurlijke basis en Aromatherapie.

De etherische oliën zorgen tevens voor een diepe werking op de gemoedstoestand.  Mijn streven is dat de behandeling een ontspannen , tevreden gevoel achterlaat.

Het mooiste dat je kunt dragen is een glimlach  toch…