Super Greens (zeer rijk aan gerstegras en tarwegras) voorziet het lichaam van de benodigde dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, anti-oxidanten, aminozuren, enzymen die een mens dagelijks nodig heeft uit de natuurlijke bron. Het levert meer voedingsstoffen dan 3 ons groenten en 2 porties fruit en houdt onze gezondheid in topconditie. Super Greens is 100% natuurlijk en bevat geen synthetische of chemische toevoegingen.

Evenwichtige pH (zuur-base) balans

In een gezond organisme is er bij de stofwisseling in de cellen en organen een natuurlijk evenwicht tussen zuren en basen. Een overschot aan zuren blokkeert de afvoer van stofwisselingsslakken en gifstoffen. Verzuring is een sluipend proces waardoor zich gezondheidsproblemen kunnen gaan voordoen. Super Greens herstelt de zuur-base-balans in het lichaam en vult eventuele tekorten aan voedingsstoffen aan.

Vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen uit de pure, natuurlijke bron

Super Greens voorziet het lichaam van de benodigde dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen, sporenelementen, anti-oxidanten, aminozuren en enzymen die een mens dagelijks nodig heeft uit de natuurlijke bron. Het levert meer voedingsstoffen dan 3 ons groenten en 2 porties fruit en houdt onze gezondheid in topconditie.

Rode fruitsappoeder, sterkste anti-oxidant uit rode vruchten

Rode vruchten bevatten anthocyanen. Deze stoffen staan bekend om de meest sterke anti-oxidanten werking. Ze beschermen het lichaam op voortreffelijke wijze tegen veroudering die veroorzaakt wordt door vrije radicalen in het lichaam. Super Greens bevat een hoge dosering rode fruitsappoeder-extract van maar liefst 100:1

Gerstegras (barley grass) en  tarwegras in hoge dosering

Super Greens bevat een grote hoeveelheid aan zowel jong gerstegras (barley grass) als tarwegras. De geteelde gewassen zijn net ontkiemd, dus dit jonge weefsel zit nog boordevol levenskracht. De essentiële voedingsstoffen zijn dan op zijn hoogste kwaliteit en er zijn nog geen allergene gluten gevormd. Tarwegras en gerstegras zijn de meest alkaliserende (goed voor zuur-base-balans) voedingsstoffen die er zijn en zorgen voor vitale energie.

Verminderen van overtollig lichaamsvet

Onze voedingsgewoonte en lichamelijke activiteit zijn meestal dusdanig slecht dat er gemakkelijk overtollig lichaamsvet kan ontstaan. Super Greens helpt u bij het kwijtraken van overtollig lichaamsvet door een verbetering van de vetstofwisseling en door de verbetering van de stoelgang.

Rijk aan natuurlijke enzymen

Super Greens is rijk aan natuurlijke enzymen uit de aanwezige voedingsstoffen. Bovendien zijn lactase, lipase en protease  belangrijke enzymen die in elke stofwisseling zijn betrokken. Zonder deze enzymen is het niet mogelijk om vitaminen en mineralen op te nemen in het lichaam.

Gezonde darmfunctie

Natuurlijke vezels zijn belangrijk voor een gezonde darmwerking. Appelpectine en tarwekiempoeder zorgen voor een goede spijsvertering.

100% Natuurlijk

Super Greens is 100% natuurlijk en bevat geen synthetische of chemische toevoegingen.

Hoge dosering spirulina en chlorella

Spirulina en chlorella zijn groene zee-algen en  bevatten tientallen belangrijke voedingsstoffen, waaronder chlorophyl. Dit bevordert de opname van ijzer in het bloed. Chlorella ontgift het lichaam van zware metalen.

Optimale darmflora

Super Greens bevatten uitsluitend zeer stabiele, maagzuurresistente, zuivelvrije bacterie-stammen, die optimale levensvatbaarheid garanderen. Deze goede darmbacteriën ondersteunen de spijsvertering, stimuleren het immuunsysteem, controleren de groei van slechte bacteriën en schimmels en gaan verzuring tegen.

Makkelijk innemen

Super Greens heeft een aangename smaak en is gemakkelijk oplosbaar in uw favoriete vruchtensap of shake.

Een gezond lichaam heeft een gezonde zuur-base-balans!

In een gezond organisme is er bij de stofwisseling in de cellen en organen een natuurlijk evenwicht tussen zuren en basen. Een overschot aan zuren blokkeert de afvoer van stofwisselingsslakken en gifstoffen. Door het eten van veel witmeelproducten, koffie, alcohol, zoetigheden, vlees en dierlijke vetten slaan we steeds meer zuren op in het lichaam. Dit effect wordt nog eens versterkt door weinig lichaamsbeweging, milieuvervuiling, stress, veroudering en spanningen. Verzuring is een sluipend proces waardoor zich gezondheidsproblemen kunnen gaan voordoen.

Tarwe- en gerstegras: het geheim voor een gezonde zuur-base-balans

Tarwegras is een kleine, groene, snelgroeiende plant die uiteindelijk uitgroeit tot tarwe. Deze plant beschikt in de groeifase over een unieke samenstelling met daarin alles wat ons lichaam nodig heeft om gezond te blijven functioneren. Tarwegras bestaat voor zo’n 70% uit chlorofyl (beter bekend als bladgroen, het stofje dat verantwoordelijk is voor fotosynthese). Daarnaast staat tarwegras bol van actieve enzymen,vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen.

Gerstegras elimineert giftige stoffen en zuivert het lichaam. Het is het meest alkalische (basenvormende) voedingsmiddel dat we kennen.  Het neutraliseert zuren in het gehele lichaam, waardoor deze via de nieren kunnen worden afgevoerd en een gezonde
zuur-base-balans (neutrale pH-waarde) kan worden hersteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *