Microdermabrassie

De Intensive behandeling kan worden ingezet wanneer de huid extra zorg vraagt. B.v. bij littekens, diepe rimpels, levervlekken enz.

Microdermabrassie

Microdermabrassie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De “Diamond Skin” is een mechanische peeling op basis van een diamantschijfje.

Een handstuk met gesteriliseerde opzetstukjes die met een zachte zuigkracht de huid diep in de poriën gaan reinigen. Dit terwijl de microdiamanten onderdeeltjes de bovenste dode huidlaag weghalen zodat er een vitalere huid met nieuwe, jonge cellen tevoorschijn komt. Door deze peeling en toevoeging van een serum gaat de huid gestimuleerd worden om meer collageen aan te maken.

Microdermabrassie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijdert dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, egaliseert de huidskleur, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elasticiteit. Door verschillende koppen te gebruiken, is het mogelijk om elk type huid en elke huidplooi, zelfs de meest gevoelige huiden, te behandelen. Deze verschillende koppen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling voor elk huidtype.

Het serum word ingesluisd doormiddel van Ultrasound geluidgolven . Zo worden diepere huidlagen, tussen de cellen bereikt.