Over Magda

Even voorstellen


Ik ben Magda Klerk. Ik ben een vrouw die met beide benen in het leven staat. Na vele studies en wijze levenslessen ben ik trots op de persoon die ik nu ben en trots op wat ik voor anderen en de bezoekers van mijn salon kan beteken.

Ik ben graag afgestemd op de persoon die ik mag behandelen. Dit wil zeggen dat ik geen verkoop sessie tijdens de behandelingen doe, geen telefoon aanneem en er geen andere klanten binnenkomen.

Wel is er een luisterend oor en volledige aandacht, zodat er een echt wellness gevoel kan ontstaan.

Mijn salon, Wellness Studio Magda Klerk, vind je naast het woonhuis. Ik heb gekozen voor een kleine salon en deze sfeervol in te richten. Het is een 1 op 1 salon. Een plek waar rust en harmonie net zo belangrijk is als de behandeling die je hebt geboekt.

Ik geef je graag een advies op maat zodat je zelf de keuzes kunt maken die jij bij jou vind passen.

Mijn visie


Mijn visie is mee te gaan met de seizoenen. In de natuur zie je alles veranderen per seizoen, zo is dat ook met de mensen en hun huid. Mede ook door de verandering van voeding en omgevingsfactoren.

Mijn werkwijze is in de loop der jaren Holistisch geworden, immers, alles staat in verbinding met elkaar .

Zo binnen , zo buiten…

Mijn ervaring


Het ontstaan van huidproblemen gebeurt heel vaak van binnen uit, vaak hormonaal. Hormonen reageren op voeding en stress. Aan de huid is vaak te zien welke organen er niet naar behoren functioneren. Deze organen kunnen dan doormiddel van reflexologie en het toevoegen van juiste voeding of suppletie, een zetje krijgen. De organen zijn verbonden aan bepaalde emoties. Door de emoties te benoemen en te voelen kan er weer balans ontstaan .

Ook uit de voeten is heel veel informatie te halen over het functioneren van het lichaam. Schimmelnagels, eeltvorming, kloven , likdoorns ……Maar ook de stand van je voeten en de tenen kunnen je een spiegeltje voorhouden. Dat is holistisch, het geheel kunnen zien en verbinden met elkaar.