Voetreflextherapie

Door middel van voetreflextherapie geeft je het lichaam de kans zichzelf te herstellen. Dit betekent dat je interne organische processen weer in evenwicht komen, zodat je weer lekker in je vel komt te zitten.

Door het behandelen van de diverse drukpunten op je voeten, die in verbinding staan met diverse organen, zenuwen en klieren, wordt het betreffende orgaan gestimuleerd en versterkt. Een ideale behandeling om je lichaam weer in balans te krijgen.

Pijntjes en kwalen ontstaan vaak door een negatief denk- en leefpatroon of door onderdrukte emoties, zoals angst, onbegrip, woede of teleurstelling. De stress die hierdoor ontstaat, kan geleidelijk aan breuken veroorzaken in de energiebanen. Geestelijke blokkades gaan immers over in lichamelijke blokkades en kunnen uiteindelijk leiden tot een vervelend ziektebeeld met alle gevolgen van dien.

Voetreflexologie is uitermate geschikt voor het behandelen van depressies, hoofdpijn en migraine, maagklachten, darmklachten, eczeem, allergieën, hyperventilatie, rugklachten, blaasproblemen en andere (pshycho) somatische klachten.

"Voeten in handen……dankbare banden."