De Wellness Behandeling houd in;

Volledige aandacht voor jou en jouw huid. Dat is de basis voor een schoonheidsbehandeling in mijn salon. In een ontspannen sfeer verzorg ik jouw huid met producten op basis van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. Producten die zeer geschikt zijn voor de gevoelige of allergische huid. Aromatherapie werkt  door op je gemoedsrust en zorgt daarbij voor nog meer weldaad en ontspanning.

De Wellness behandeling begint met een warm voetbad gevolgd door een korte voetmassage, waarmee je kennis maakt met voetreflextherapie. Dit om beter te kunnen ontspannen en de afvalstoffen los te laten. Zowel fysiek als mentaal. De handen worden gemasseerd met een verzorgende crème en ingepakt, zodat deze er weer mooi uitzien na afloop.  Dan volgt de reiniging en diepte reiniging. Epileren en harsen desgewenst.                          

Gedurende de Wellness behandeling werk ik niet met geavanceerde apparatuur, maar uitsluitend met mijn handen. Bij couperose of rosacea is deze  zeer geschikt om dat het een zachte behandeling is. De gezichtsmassage is een moment van puur genieten met ‘Healing Sounds’ op de achtergrond.  Door middel van Siatsu drukpunt massage worden de reflexpunten in het gezicht behandeld. De oren ,nek en  hoofdhuid behoren bij deze massage.

Zo word de juiste energie en ontspanning op je overgebracht en jij je als herboren voelt.

Als afsluiting een kopje kruidenthee met een stukje chocola. Tevens een( voeding )advies op maat voor de dagelijkse huidverzorging. Daarnaast kan een verzorgende crème “op maat” voor u samenstellen, zodat u zeker weet dat u een product heeft dat bij u past.

Voor een huid verbeterende behandeling kunt u kiezen voor de Intensive behandeling.